Tiim

Liisa Mürgimäe

Liisa Mürgimäe​​

assistent​
Liisa alustas virtuaalse assistendina 2023. aasta augustis. Alates 2024. aasta maikuust täidab ta Assistendikooli assistendi ülesandeid, hoolitsedes lugematu hulga detailide eest, mis ühe ettevõtte toimimise tagavad. Uudiskirjad, teavitused, kujundused, andmebaasid, Thinkificu õppekeskkond, tugi Zoomi kohtumisel, igapäevane suhtlus - see on vaid osa sellest, millega Liisa igapäevaselt Assistendikoolis tegeleb.
Kristina Reinberk

Kristina Reinberk

“Eesti virtuaalsed assistendid” FB grupi koordinaator ja mõtteviisi mentor
Kristina alustas virtuaalse assistendi teenuse pakkumist 2021. aastal. Lisaks sellele töötab ta edu konsultandina enesearengu valdkonnas ja on "kõrgemate võimete" spetsialist.
KajaSuviste

Kaja Suviste​

sotsiaalmeedia haldur​
Kaja alustas virtuaalse assistendina 2023. aasta detsembris. 2024. aasta juunikuus liitus ta Assistendikooli tiimiga ning hoolitseb igapäevaselt Assistendikooli Facebooki lehe sisu eest. Lisaks sellele jälgib ta turunduse numbreid ja statistikat ning vajadusel monteerib kokku mõne video, kirjutab veebilehele blogipostituse või kohendab veebilehe sisu.
Õnnela Seinamets (2)

Õnnela Seinamets​

virtuaalassistentide mentor, VA VIP klubi koordinaator​
Õnnela alustas virtuaalse assistendina veebruaris 2023 ning on hetkel reaalselt tegutsev edukas VA, kes on aasta jooksul assistendina teenindanud 12. klienti. Ta on Assistendikooli kursuste mentor alates 2023. a. sügisest. VA Stardiklubi kursusel on Õnnela üks nendest, kes annab tagasisidet osalejate kodutöödele ning viib koos teiste mentoritega läbi osalejate küsimuste ning vastuste sessioone. Alates 2024. aasta maikuust on Õnnela ka Virtuaalassistentide VIP klubi kogukonna koordinaator, kes koostab ja juhib klubi programmi.
Kairi Mäe

Kairi Mäe​

virtuaalassistentide mentor
Kairi alustas virtuaalse assistendina 2023. aasta septembrikuus, on teinud koostööd mitmete erinevate valdkondade tegijatega ning ka ise ettevõtjatele koolitusi ja networkimise üritusi korraldanud. Ta on omandanud mitmeid keerukamaid VA ametioskusi luues erinevaid automatsioone. Kursuste mentorina kuulub ta Assistendikooli tiimi alates 2024.a. kevadest. Ka on Kairi üks nendest, kes annab VA Stardiklubi kursustel tagasisidet osalejate kodutöödele ning viib koos teiste mentoritega läbi osalejate küsimuste ning vastuste sessioone.
Scroll to Top